Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Nørre Havnegade 21-25, Sønderborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
370 max

Om konferencefaciliteten


Som et state-of-the-art eksklusivt konferencehotel overvejer Steigenberger Alsik Hotel & Spa alle detaljer for at sikre, at dine deltagere får en unik oplevelse, der understøtter dit succesfulde og professionelle arrangement på alle måder.

Alsiks event- og konferencelokale spænder over 1.500 kvadratmeter og omfatter ni konference- og mødelokaler samt et eksklusivt bestyrelseslokale. Hele området er naturligvis udstyret med state-of-the-art IT og underholdningsteknologi, med uanede integrationsmuligheder i løbet af et vellykket arrangement.

Som et nybygget topmoderne konferencehotel tilbyder Alsik et omfattende og fleksibelt forretningsområde, der præcist kan skræddersyes til dine behov og tilbyder den nyeste konferenceteknologi. Fleksibelt og hyggeligt mødelokale Selve mødeområdet er på 1.500 kvadratmeter og kan rumme møder i alle størrelser og konfigurationer. Området byder blandt andet på ni specialdesignede møde- og mødelokaler samt et eksklusivt bestyrelseslokale. De to største mødelokaler kan samles til ét mødelokale med et areal på 372 m2, der kan rumme omkring 5 personer. 300 deltagere. Fra værelset er der direkte udgang til stor og indbydende tagterrasse ud mod Alssund.

Alle mødelokaler har gulv-til-loft-vinduer med fantastisk udsigt over vandet. På samme måde er akustikken i en klasse for sig, uden lyd fra den livlige havnefront eller det pulserende hotel, der når rummene. Samtidig er indeklimaet behageligt og omhyggeligt konditioneret ved hjælp af den nyeste rengøringsteknologi, som Sønderborg-regionen er kendt for.

Alsiks konferencefaciliteter omfatter også et præfunktionsområde og et business-hjørne, der tilbyder enhver tænkelig sekundær sekretærfunktion. Området byder også på behagelige afslapningsøer i skandinavisk design, for eksempel til gruppearbejde, små gruppesamtaler eller bare afslapning i attraktive Fritz Hansen-møbler.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Audio/Video-funktioner

Spa/Salon

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Udendørs pool

Indendørs pool

Hav/vandudsigt

Catering på stedet

Bus

Taxi

Internet

Byudsigt

Bagage opbevaring

Room Service

Detaljer

Antal senge

190

Antal konferencelokaler

12

Værelser

Conference 7+8+9
Layout kapacitet
Overflade
112
Teater
80
Skole
54
Møde
48
Øer
40
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()