Strandhotel Røsnæs

Klintedalsvej 60, Kalundborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Strandhotel Røsnæs tilbyder komfortabel overnatning tæt på Kalundborgs centrum og Røsnæs maleriske naturskønhed. Beliggende langs havnefronten kan dette strandhotel prale af en virkelig unik setting, omgivet af fortryllende landskaber, der lokker dig til at fordybe dig i det store udendørs.

Omfavn muligheden for at engagere sig i naturen ved at medbringe en kajak, cykel eller et par robuste vandrestøvler. Lad omgivelsernes fredfyldte stemning lette afslapning og oplive dine sanser med et frisk pust. Hvis du føler dig eventyrlysten, så tag en forfriskende dukkert i Kalundborg Fjord fra vores bekvemme svømmebro. Vores team er altid klar til at give nyttige råd og sikre, at vores gæster får en mindeværdig oplevelse.

Beliggende midt i den frodige skov og fjordens naturlige pragt tilbyder vores hotel forskellige muligheder for at tilføre dine møder en dosis foryngende frisk luft. Overvej at gennemføre gruppeaktiviteter på vores hotellets terrasser, i den charmerende gårdhave eller langs vandkanten. Det omkringliggende område er en perfekt kulisse for teambuilding øvelser og spil, der lover en uforglemmelig oplevelse.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Spa/Salon

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Privat rum

Hav/vandudsigt

Detaljer

Antal konferencelokaler

3

Værelser

Røsnæs
Layout kapacitet
Teater
25
Skole
12
Møde
17
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()