Trinity Hotel & Konference Center

Gl Færgevej 30, Snoghoj, Fredericia

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
240 max

Om konferencefaciliteten


Et møde eller en konference er en investering, og Trinity forstår vigtigheden af at opnå et godt afkast. Møder på Trinity kan afholdes med tillid, takket være den forenklede tilgang og en række mødepakker, der giver rammerne for forskellige typer af sammenkomster. Uanset om det drejer sig om morgenmøder, teambuilding-aktiviteter, firmaarrangementer, heldagssessioner, flerdagskonferencer eller andet, tilbyder Trinity fleksibilitet med hensyn til lokaler, møde- og konferenceudstyr og eventarrangementer. Teamet på Trinity er klar til at skræddersy en mødepakke til kundernes specifikke behov.

Trinity har lyse og indbydende mødelokaler og faciliteter, der passer til ethvert formål og kan rumme grupper fra 2 til 212 personer. De fleste lokaler har udsigt over Lillebælt. Til større arrangementer, konferencer, årsmøder eller foredrag har Trinity et auditorium med 212 pladser, der er udstyret med det nyeste AV-udstyr og et klapbord til hver deltager, så det er nemt at tage noter og drikke kaffe. Derudover giver stedet mulighed for at forbinde mødelokaler til hybridmøder, så der er plads til over 750 personer i bygningen.

De glade kokke på Trinity laver god mad med de rigtige ingredienser! Frokostbuffeten på Trinity tilbyder et varieret udvalg, herunder energi- og hjerneboostende retter, salater og klassiske favoritter som varme fiskefileter, sild, lejlighedsvise tærter, ost og kager.

Forskning viser, at aktiv deltagelse i møder eller konferencer er afgørende for effektiv læring. Trinitys mødekoordinatorer er eksperter i at fremme aktivt engagement. Aktiviteterne kan variere fra små og enkle til mere avancerede, men de har alle det til fælles, at de leverer en omfattende løsning, hvor der er tænkt på alle detaljer, så deltagerne kan fokusere på indholdet uden ekstra arbejdsbyrde.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Detaljer

Antal senge

153

Antal konferencelokaler

4

Værelser

S4S5
Layout kapacitet
Overflade
206
Teater
200
Skole
144
Øer
120
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()