Ungdomsøen

Arsenalvej 10, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
230 max

Om konferencefaciliteten


Det gamle Middelgrundfort dækker ca. 70.000 kvadratmeter. Det store areal er fyldt med et frodigt, bjergrigt terræn, omkring 2,5 kilometer underjordiske gange fordelt på tre etager samt en række unikke faciliteter med historisk betydning. Den enkle indretning af rummene betyder, at de ikke har noget specifikt formål, hvilket giver os mulighed for at tilpasse os dine præferencer og behov.

Under den gamle fæstning og i landskabets bjergrige terræn finder du lysfyldte haller, mødelokaler og spisesale. Øen rummer også flere mindre rustikke rum, disse rum bruges til workshops, og på en gammel kanons placering kan man samles i det smukke nye amfiteater. Hvis du har en ledig stund, kan du udforske de kilometerlange korridorer i fæstningen eller nyde udsigten over havet og byen.

På Ungdomsøen er de altid villige til at byde dig velkommen og give dig en uforglemmelig oplevelse af øen i Øresund nær København. De unge mennesker på øen hilser dig med en enestående gæstfrihed. Bag dem står en formidabel gruppe af fagfolk, der har det samme mål.
Uanset om du rejser alene, med en gruppe venner eller som en del af en større gruppe, er der mange unikke oplevelser på øen, som er tilgængelige for alle. Du kan f.eks. tage på en endagsudflugt eller overnatte i historiske omgivelser midt i Øresund, deltage i en rundvisning eller udforske på egen hånd.

Detaljer

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Hangar C
Layout kapacitet
Overflade
230
Teater
200
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()