Vigsø Feriecenter

Vigsøvej 300, Hanstholm

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Vigsø Feriecenter, sydvest for Hanstholm, ligger nær vestkysten midt i den vilde natur, hvor I har en udsigt, der strækker sig så langt øjet rækker, og hvor I kan høre bølgerne bruse og vinden suse. Eller det stik modsatte, hvis vejret tillader det, ro og fuldstændig stilhed, hvor I kun hører fuglene synge. Hotellet råder over i alt 174 huse med plads til 2-22 personer. Centret er opdelt i tre byer: A-byen, B-byen og C-byen. Alle deres konferencelokaler har udsigt over havet, topmoderne AV-udstyr og trådløst internet.

Hvis I planlægger et kursus eller en konference, kan Vigsø Feriecenter tilbyde både dagskurser og kurser med overnatning.De tilbyder en bred vifte af kursus- og konferenceformer, lige fra dagsmøder til ugekurser, med plads til 2-300 personer.

For døgnkurser kan de tilbyde overnatning i vores rummelige C-hytter, der hver har 2 badeværelser og plads til 2-6 personer.

Alle deres lokaler har udsigt til havet og er udstyret med AV-udstyr samt trådløst internet med en hastighed på 90/90 Mbit/s.

Som kursist på Vigsø Feriecenter har I naturligvis adgang til alle vores udendørs og indendørs faciliteter.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Udendørs pool

Tennis

Internet

Helseklub

Golf

Catering på stedet

Detaljer

Antal senge

174

Antal konferencelokaler

5

Værelser

Meeting Room 905
Layout kapacitet
Teater
35
Øer
65
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()