Vilcon Hotel & Konferencegaard

Lorupvej 44, Bostrup, Slagelse

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Vilcon Hotel og Konferencegaard ligger i smukke landlige omgivelser med udsigt over marker og skove. Byen ligger i midten af landet, omtrent i samme afstand fra de større danske byer. Gæster fra hele landet kan drage fordel af denne fremragende beliggenhed.

Conference Court er bygget på en gammel gård med en landlig beliggenhed fuld af atmosfære, hygge, idyllisk natur og stemning! Med firestjernede konference- og hotelfaciliteter er faciliteter, kvalitet og service naturligvis helt i top.

Vælger du at holde dit møde her, er det i den idylliske natur i Slagelse og Lorup skove, at dine deltagere kan trække frisk luft mellem vidensdeling og præsentationer.

Alt efter hvor meget plads du har brug for, er der sale til op til 400 personer, samt en række mindre mødelokaler - for eksempel Kirstines Hus med plads til 16 personer til møder, og du og dine gæster kan bruge hele huset for jer selv.

120 gæster kan indkvarteres i 60 dejlige lyse værelser, hvor der er god plads til, at du og dine gæster kan overnatte under jeres konference i Slagelse.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Tennis

Catering på stedet

Internet

Detaljer

Antal senge

40

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Conference Hall
Layout kapacitet
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()